UKK

Usein kysytyt kysymykset

Miksi verkkokaupassa on esillä tuotteiden verottomat hinnat?

Verkkokaupan tuotteet ovat teollisuustuotteita, jotka on kehitetty vaativaan käyttöön ensisijaisesti palvelemaan teollisuuden eri alojen yritysasiakkaita. Lähtökohtaisesti tuotteiden rullapituudet ja pakkauskoot soveltuvat isompiin projekteihin tai jatkuvaan käyttöön. Verollinen hinta on nähtävissä, kun tuote on lisättu ostoskoriin.

Onko teillä myytävänä pienempiä pakkauksia?

Ensisijaisesti verkkokaupan rullien mitat ja tuotteiden pakkauskoot palvelevat yritysten projektiluonteista tai jatkuvaa käyttöä. Pyrimme lisäämään myös pienempään käyttöön sopivia pakkauskokoja saataville tuotteisiin, joille on pienemmissä määrissä selkeää tarvetta, joten lähetäthän toiveesi ja kehitysehdotuksesi meille.

Miten valitsen oikean tuotteen?

Verkkokaupasta teippijaliima.fi sekä sivustolta hotmelt.fi löytyy tuotetietoa sekä tuotelehtiä, joissa kerrotaan tuotteiden ominaisuuksista ja käyttötarkoituksista. Koska tuotteiden käyttökohteita ja käyttötapoja on lukematon määrä, on tuotteen sopivuus kuhunkin käyttökohteeseen arvioitava käyttäjän itsensä toimesta. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään oikean tuotteen valinnassa. Tuotteiden käyttövinkkejä voit lukea myös päivittyvästä blogi- osiosta sivustolta teippijaliima.fi.

Miten voin maksaa ostokseni?

Verkkokaupassa voi maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola- pankin verkkomaksulla. Voit myös maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- tai Debit MasterCard -kortilla.

Voiko yritykseni tilata tuotteita laskulla?

Jos olet tilaamassa tuotteita yritykselle, ja haluat maksaa laskulla, voimme perustaa yrityksellenne tilin laskutusta varten. Otathan siinä tapauksessa yhteyttä myynti@hotmelt.fi tai puhelimitse 09-561 7400.

Milloin saan tilaamani tuotteen?

Verkkokaupassa myytävät tuotteet pyritään lähettämään viimeistään tilausta seuraavan arkipäivän kuluessa. Tilauksen käsittelyyn liittyvien ilmoitusten ja mahdollisen seurantatunnuksen vastaanottamiseksi on tilauksen yhteydessä ilmoitettava sähköpostiosoite.

Miten tuotteet toimitetaan minulle?

Tuotteet toimitetaan Postin Business Day 14 tai Postin Economy 16 palveluna. Postin Business Day 14- palvelulla Posti kuljettaa lähetyksen ilmoittamaasi osoitteeseen pääsääntöisesti lähetyspäivää seuraavana arkipäivänä. Toimitusta varten toimitusosoitteessa on oltava vastaanottaja paikalla vastaanottamassa lähetys. Postin Economy 16 -palvelulla Posti toimittaa lähetyksen toimitusosoitetta lähimpänä olevaan Postin toimipisteeseen/yhteistyökumppanille, josta sen voi noutaa lähetystunnuksella tai saapumisilmoituksella. Vaihtoehtoisesti tuotteet voi myös tilata noudettavaksi Hot Melt:in toimipisteestä Vantaalta.

Mitä tuotteiden toimitus maksaa?

Toimituskulut ovat 12,40 euroa (sis. alv) Postin Business Day 14 palveluna ja 8,68 euroa (sis alv) Postin Economy 16 palveluna.

Miten voin tilata sivustolta hotmelt.fi löytyviä tuotteita, joita ei löydy verkkokaupasta teipitjaliimat.fi?

Jos hakemaasi tuotetta ei löydy verkkokaupasta, pyydämme tiedustelemaan tuotteita sähköpostitse myynti@hotmelt.fi tai puhelimitse numerosta 09- 561 7400.