Muotoon leikatut kaksipuoliset teipit

Yrityksesi tarpeisiin räätälöityinä.

Mahdollisuudet lähes rajattomat

Laserleikkaus mahdollistaa erilaisten muotojen toteuttaminen lähes rajattomasti. Asiakkaan tuotantoprosessi ja kiinnitettävät materiaali määrittävät, mitä teippimateriaaleja voidaan kokoonpanossa käyttää. Usein kaksipuolinen teippi on sopivin ratkaisu, ja parhaan suorituskyvyn saat hyödyntämällä akryylivaahtoteippejä.

Laaja valikoima alan johtavien valmistajien tuotteita

Tarvittaessa teippejä voidaan käyttää myös lämmönsiirrossa. Toimitamme asiakkaillemme päämiestemme 3M:n sekä Lohmann Tapesin lämpöä johtavia teippejä rullatavarana, sekä muotoonleikattuina paloina.

Teollisuuden protoihin ja kokoonpanoon

Materiaalipalvelun lisäksi käytettävissä on oma tuotantolaitteistomme. Olipa kyse tuotteen prototyypistä tai erikokoisista tuotantosarjoista, toteutamme muotoon leikatut teippipalat joustavalla aikataululla.

Asiantuntijapalvelut

Meillä on vahva tuotetuntemus teippimateriaaleista ja niiden soveltuvuudesta erilaisiin tuotantoprosesseihin.

Laaja tuotevalikoima

Käytettävissä on laadukas valikoima viimeisintä teippiteknologiaa alan johtavilta valmistajilta.

Yksilölliset ratkaisut

Myös useiden materiaalien yhdistäminen on mahdollista. Muotopala voi sisältää useampaa raaka-ainetta liima-aineen, sekä selkäaineen osalta

Kokonaisvaltaista asiakaspalvelua tuotetestauksesta materiaalitoimituksiin.

Olemme kokonaisvaltaisesti apunasi teollisuuden teippi- ja liimateknologioissa. Olipa kyseessä sopivan tuotevaihtoehdon löytäminen, materiaalien testaus, teippituotteen valmistus, tai kokoonpanotuotannon materiaalitoimitukset.

Ota yhteyttä, ja kerro teippitarpeesi.

Käytettävissäsi on laadukas ja kattava tuotevalikoima, tuorein tieto ja teknologia, sekä pitkä kokemuksemme eri teippimateriaalien soveltuvuudesta erilaisiin tuotantoprosesseihin – myös haastavissa kohteissa.