TS350 Techcon Annostelu- ja ohjainlaite

909,81  sis alv 0%

Varasto loppu

Kuvaus

Techcon TS350 on digitaalinen annostelu- ja ohjainyksikkö nesteiden sekä pastojen annosteluun. Yksikkö soveltuu käytettäväksi sekä matalan että korken viskositeetin aineiden kanssa.

TS350 mahdollistaa tarkan, toistettavan annostelun. Yksikköön on mahdollista määrittää paineilma sekä annosteltavan syklin pituus sekunnin tuhannesosan tarkkuudella, jolloin kunkin käyttäjän on mahdollista löytää käyttöönsä sopiva asetus helposti.

TS350:llä on mahdollista tallentaa kymmenen eri annosteluohjelmaa, joita voidaan käyttää joko yksittäin tai peräkkäisenä syklinä.
Lisäksi yksikössä on mukana takaisinimu, jolla voidaan hallita ns. hännän muodostumista etenkin korkean viskositeetin aineiden kanssa.

Suositeltavia tarvikkeita TS350:n kanssa
säiliö ja mäntä
ilmaletku ja adapteri
annostelukärki

Laitteella on mahdollista annostella joko ajastetusti (Timed) tai manuaaliohjauksella (Purge). Lisäksi laitteesta löytyy Teach -asetus: kun tarkkaa annosteluaikaa ei vielä tiedetä, voidaan annostella manuaalisesti haluttu määrä ja päästettäessä jalkapolkimesta irti, annostelussa käytetty aika tallentuu yksikköön.

Yksikön ohjaus tapahtuu joko jalkapolkimella tai tarvittaessa I/O -portin kautta.

Pakettiin kuuluu yksikön lisäksi jalkapoljin, virtajohto, ilmaletku, annostelukärkinäytteitä, annostelusäiliö sekä adapteri.

Tekniset tiedot
Paino: 1,2kg
Mitat: 152 x 165 x 178mm
Paine: 0 – 6,9 bar
Ajastettava alue: 0,008 – 60,000 s
Jaksojen toimintotilat: Manuaalinen (Purge), Ajastettu (Timed),
Ajastimen toistotarkkuus: +/- 0,001%
Jakson nopeus: 1200 jaksoa/min