TS250 Techcon annostelu- ja ohjainlaite

552,68  sis alv 0%

1 varastossa

Kuvaus

Techcon TS250 digitaalinen annostelu- ja ohjainyksikkö nesteiden ja pastojen annosteluun. TS250 soveltuu käytettäväksi sekä matalan että korken viskositeetin aineiden kanssa.

TS250 mahdollistaa tarkan, toistettavan annostelun. Yksikköön on mahdollista määrittää paineilma, sekä annosteltavan syklin pituus sekunnin sadasosan tarkkuudella, jolloin kunkin käyttäjän on mahdollista löytää käyttöönsä sopiva asetus helposti. Lisäksi laitteessa on mahdollista hyödyntää ns. vakuumia, jolloin voidaan paremmin hallita matalaviskoosisten nesteiden valumista annostelukärjestä. Yksikön ohjaus tapahtuu joko jalkapolkimella tai tarvittaessa I/O -portin kautta.

Laitteella on mahdollista annostella joko ajastuksella (Timed) tai manuaaliohjauksella (Purge). Ajastuksella (Timed) annosteltaessa TS250 syöttää paineilmaa laitteeseen määritellyn ajan, jonka jälkeen katkaisee paineilman syötön. Manuaaliohjauksella (Purge) voidaan annostella niin kauan kuin jalkapoljinta pidetään pohjassa.

Pakettiin kuuluu yksikön lisäksi jalkapoljin, virtajohto, ilmaletku, annostelukärkinäytteitä, annostelusäiliö sekä adapteri.

Suositeltavia tarvikkeita TS250:n kanssa
säiliö ja mäntä
ilmaletku ja adapteri
annostelukärki

Tekniset tiedot
Paino: 1,2kg
Mitat:
Paine: 0 – 6,9 bar
Ajastettava alue: 0,02 – 60,000 s
Jaksojen toimintotilat: Manuaalinen (Purge), Ajastettu (Timed)
Ajastimen toistotarkkuus: +/- 0,001%
Jakson nopeus: 600 jaksoa/min

Techon TS250 esittelyvideo