Permabond TA4611 valk. 25 ml + sekoitussuutin

13,00  sis alv 0%

22 varastossa

Kuvaus

Vaalea akryyliliima vaikeasti liimattaville muoveille. Tuotepakkaus sisältää yhden (1 kpl) kertakäyttöisen sekoitusnokan.

Permabond TA4611 on kaksikomponenttinen, sekoitettava akryyliliima. Sekoittamisen jälkeen liima kovettuu huoneenlämmössä, jonka jälkeen se kestää huomattavaa kuormitusta ja rasitusta. Tuote soveltuu käytettäväksi erityisesti hankasti liimattavien muovimateriaalien, kuten polyeteenin (PE) ja polypropeenin (PP), liimaukseen ilman erillistä pintakäsittelyä. Sillä voidaan liimata myös nylonia, sekä jopa EPDM -kumimateriaalia.

Annostelussa suosittelemme käyttämään kertakäyttöistä sekoitusnokkaa.

Pakkausmuoto soveltuu pienten kohteiden liimauksiin, ja sitä voi poikkeuksellisesti käyttää ilman annostelupistoolia. Suurempiin liimauskohteisiin suosittelemme käytettäväksi esim. TA4610 -liimatuubia ja annosteluadapteria tai liimapistoolia.

Tuotetta ei suositella käytettäväksi halkeamien paikkauksessa, eikä tiivistystöissä.

Tuotteen säilytys viileässä / jääkaapissa: 2-7 °C

Tuotelehti: TA4611

Huom. tämä tuote luokitellaan nesteeksi / kemikaaliksi. Tilaukset, jotka sisältävät nesteitä / kemikaaleja, on mahdollista toimittaa ainoastaan DB Schenker Noutopistepakettina. Vaihtoehtoisesti tilauksen voi noutaa varastoltamme.