Permabond ET5393 epoksiliima, vihertävä, 50ml, RST

16,54  sis alv 0%

(Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Vihertävä, voimakkaasti sitkostettu epoksiliima etenkin ruostumattomalle teräkselle (RST). Tuote sisältää yhden (1 kpl) sekoitusnokan.

Permabond ET5393 on kaksikomponenttinen, sekoitettava epoksiliima. Sekoittamisen jälkeen liima kovettuu huoneenlämmössä, jonka jälkeen se kestää huomattavaa kuormitusta sekä rasitusta. Tuote soveltuu käytettäväksi useimpien metalli-, komposiitti-, puu- sekä muovimateriaalien liimauksessa (pl. polyeteeni sekä -propeeni). Tuote on kehitetty erityisesti ruostumattoman teräksen (RST) liimaukseen. Muihin epoksiliimoihin verrattuna ET5393:lla on erittäin hyvä kuorimislujuus. Lisäksi liima reagoi ja kovettuu sekoittumisen jälkeen erittäin hyvin myös viileämmissä olosuhteissa, jolloin muiden liimojen reaktio hidastuu huomattavasti.

Liiman annostelussa suosittelemme käyttämään kertakäyttöistä sekoitusnokkaa.

Annostelun käyttäjäystävällisyyden kannalta suosittelemme käyttämään DM 50 -liimapistoolia.  Katso myös DM 50 –käyttöohjevideo.

Sarjatuotantoon ja suurempien määrien annosteluun suosittelemme käyttämään paineilmakäyttöistä liimapistoolia.

Huom. tämä tuote luokitellaan nesteeksi/kemikaaliksi. Tästä syystä ne toimitukset, jotka sisältävät nesteitä/kemikaaleja, on mahdollista toimittaa joko DB Schenker Kotiinkuljetuksena tai Noutopistepakettina. Vaihtoehtoisesti tilauksen voi noutaa varastostamme.

Ominaisuudet:
Sekoitussuhde: 1:1
Väri sekoitettuna: vihertävä
Juoksevuus: melko paksu
Pot life:15-25 minuuttia
Lopullinen lujuus: 24 tuntia
Tuotelehti: ET5393

Lisätiedot

shipfunk-tags

Noutopistepaketti (DB Schenker), DB Schenker – Kotiinkuljetus, Nouto (Hot Melt Oy varasto)