AFTC 5305 kaksipuolinen teippi, kirkas, 19mm x 33m

30,96  sis alv 0%

20 varastossa

Kuvaus

Kirkas kaksipuolinen teippi AFTC 5305. Teippi on akryyliliimamassaa, joka on erittäin elastista ja muotoutuvaa. Liimamassa on vesitiivis. Tuotetta suositellaan käytettäväksi kirkkaille materiaaleille silloin kun teippiliitoksen tulee olla läpinäkyvä. Teippi 5305 soveltuu esimerkiksi polykarbonaatin, akryylin ja lasin liitoksiin. Kovapinnoitetut polykarbonaattipinnat tai vastaavat hylkivät pinnoitteet tulee esikäsitellä ennen teipin kiinnittämistä. Lasin liitoksiin, jotka altistuvat jatkuvasti kosteille olosuhteille tai vedelle, suositellaan pinnan esikäsittelyä pohjusteella. Teippi soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.

Teipin reunan liimamassa voi kerätä pölyä tms. muuta likaa, mikä on otettava liitoksen ulkoasun suunnittelussa huomioon. Teippi kestää hyvin UV-valoa ja yleisesti hyvin kemikaaleja, sekä lämpötilan vaihteluita.

Suositeltu asennuslämpötila teipille 5305 on yli +15 ºC. Teippiliitos saavuttaa lähes suurimman lujuutensa noin vuorokauden kuluttua asennuksesta kun liitos on vähintään +25 ºC lämpötilassa.

Leveys: 19mm

Pituus: 33m

Paksuus: 0,5mm

Väri: Kirkas