ATG-teipit ja liimapisteet

PEDAALILAUDAN RAKENTAJILLE DUAL LOCK -TARRANAUHA

Oma efektilauta rakenteilla? 3M Dual Lock -tarranauhaa löytyy eri mittaisina rullina, tai valmiina paloina. Voit suunnitella ja rakentaa pedaalilautaasi juuri haluamasi efektit, ja tarvittaessa muuttaa niiden määrää tai järjestystä helposti. Dual Lock soveltuu käytettäväksi sekä sisä- että ulkotiloissa. Asennus tehdään lämpimään, kuivaan ja puhtaaseen pintaan.

Techcon -annostelutarvikkeet

Maahantuomme ja myymme Techcon -kärkiä ja mäntiä nesteiden ja pastojen tarkkaan kohdistukseen ja annosteluun.

Hot Melt Oy on alan johtavien teollisuusteippien ja -liimojen maahantuoja ja jälleenmyyjä

Palvelemme kokonaisvaltaisesti ja asiantuntemuksella. Tarjoamme pitkällä ja laajalla kokemuksella ratkaisuja liittämis- ja kiinnityshaasteisiin, ja toimitamme korkealaatuisia tuotteita luotettavasti teollisuuden tarpeisiin. Oma tuotantomme toteuttaa myös räätälöityjä ratkaisuja, mm. määrämittaisia teippirullia, ja eri muotoisia teippipaloja.

5 FAKTAA REAKTIIVISISTA KUUMALIIMOISTA

Tyypillisesti reaktiivista kuumaliimaa käytetään graafisessa teollisuudessa, huonekaluteollisuudessa, elektroniikan tiivistyksessä ja liimauksessa, sekä käyttökohteissa, joissa perinteiset yksikomponenttiset polyuretaanimassat ovat liian hitaita, tai kun tavallisen kuumaliiman ominaisuudet eivät riitä.